avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna minor aflat în Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna minor aflat în Italia

Buna seara va rog frumos as avea si eu nevoie de un ajutor.. Am stat in concubinaj cu o femeie 3 ani din care se rezulta o fetita de de 1 an si 7 luni fetita este pe numele meu si sa nascut in romania eu sunt si in paternitate cu ea pentru ca mama ei nu a muncit deloc in romania.. La 4 luni dupa nasterea fetitei mama ei a decis sa plece in italia si a lasat fetita la mine. Dupa care la 2 luni de zile sa intors in romania ca a gasit de lucru si are chirie acolo.. Neam deplasat toti trei in italia.. Dupa 4 luni am constatat ca ea lucrraza defapt la night club ca dansatoare.. Iam gasit contractul de munca. Au inceput certurile eu am fost nevoit sa vin acasa in romania ca ma scos afara din chirie cu carabinierii de ce era pe numele ei chiria. Mam intors in ro dar fara fetita.. Am mai incercat de vreo 4 ori sa ne inpacam dar fara rost nu mai vrea sa se intoarca cu copilul in romania ia facut si rezidenta acolo la fetita si buletin italian bine inteles fara semnatura mea sau acordul meu.. Am deschis un proces in romania dar nu a acceptat instanta pentru ca zice ca nu este conpetent de ce are fata rezidenta in italia..eu detin in romania 2 imobile pe numele meu ia nu are nimic pe nume este si prostituata care pot dovedi cu contractul ei de munca.. Si bea seara de seara ca asa e munca aia acolo. Ce as putea face in italia am inteles ca nu prea am sanse sa castig custodie comuna cu resedinta la mine in romania ajutatima cu un sfat va rog eu am crescut fetita o iubesc foarte mult si nu stiu nimic despre ea ca mama ei nu vrea sa vb cu mine deloc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:13, 21 Octombrie 2019
Instanța competentă să judece cauza este cea din Italia deoarece acolo se află reședința obișnuită a copilului. Singura soluție este să vă adresați instanței de la locul de reședință al copilului, adică instanței din Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil fara acordul tatalui in strainatate Cristi1986 Cristi1986 Am o fetita de 9 luni am plecat in italia cu fetita si cu mama fetitei.. Neam certat si a chemat politia si ma scos pe strada pentru ca chiria era pe numele ... (vezi toată discuția)
Salvati-mi copilul de drogati si prostitutie alessandroo alessandroo buna ziua sunt un tanar de 23 de ani si am avut o relatie rezultand un copil neam cunoscut in italia in iarna anului 2010 ea facand prostituie in italai am ... (vezi toată discuția)
Rapire internationala de.copil sau nu ? Pop cristi Pop cristi Buna ziua !Am si eu o problemă va rog sa ma ajutati cu un sfat..In luna iulie anul acesta am deschis un proces cu ordonanta prezidențială pentru custodie ... (vezi toată discuția)