avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... acte necesare ca dj nunti, botezuri....
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

acte necesare ca dj nunti, botezuri....

am achizitionat de curand echipament pt asa ceva dar nu stiu ce acte imi sunt necesare sa incep. trebuie cumva sa mi deschid pfa sau i.f sau i.i
Cel mai recent răspuns: ContSters89128 , utilizator 22:53, 1 Decembrie 2009
ptr a evita neplacerile asa ar fii cel mai bine sa te inregistrezi ca si pfa sau i.i. iti trebuie si de la uniunea compozitorilor si muzicologilor din romania , eu am primit o amenda de la garda financiara intr-un bar ptr ca aveam muzica pusa si nu aveam de la ei autorizatie
Ultima modificare: Marți, 1 Decembrie 2009
ContSters89128, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o sala fitness și plătesc cablu cu internet,plus ... Elena Draganescu Elena Draganescu Buna ziua! Am o Sala Fitness și plătesc cablu cu internet,plus autorizație muzica UPFR,de 6 ani!Au venit de curând unii care erau foarte agresivi că ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor lucrare muzicala mdk_adelk mdk_adelk Buna ziua! Am compus o lucrare muzicala pentru flaut si pian si as dori mai multe detalii despre drepturile de autor. La cine pot sa le fac sa fie sigure si ... (vezi toată discuția)