avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Injurii pe Facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Injurii pe Facebook

Bună seara! În momentul în care cineva adresează injurii pe internet Facebook mai exact în privat la ce categorie se încadrează?
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2019
Barbacariu Ana Maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:38, 28 Octombrie 2019
Conteaza ce fel de amenintari sunt, daca e vb de amenintare in sensul legii penale, ii puteti face plangere la politie.
Daca nu, va puteti adresa instantei civile,.. asta daca aveti bani si timo de pierdut.
daca aveti pe FB un cont gratuit, acesta nu este contul dvs personal. e doar un drept temporar. cititi termenii si conditiile. daca aveti un cont platit, atunci contractul prevede mai multe privilegii. dar si asa, contul este inchiriat.
puteti sa va plangeti la FB, care va demara o ancheta. in functie de rezultatul ei, contul ce va ameninta va putea fi inchis, blocat, sau nu se va intampla nimic

Barbacariu Ana Maria a scris:

Amenințări și injurii la adresa mea. E contul meu personal de Facebook și îmi trimite mesaje de amenințări.

Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire cybernetica, furt de identitate MariaA12 MariaA12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea problema:fostul iubit si a asumat identitatea mea pe facebook,publicandu mi datele personale ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate,hartuire si amenintare pe internet gughi88 gughi88 Buna ziua, Am o mare problema de 2 ani de zile. O anumita persoana,anonima si-a facut un cont de facebook cu pozele mele.Am contactat facebook-ul,au sters ... (vezi toată discuția)
De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)