avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in alta localitate decat cea de domiciliu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in alta localitate decat cea de domiciliu

buna! lucrez la un magazin cu decoratiuni interioare si as vrea sa-mi deschid un Pf.Eu sunt dintr-o comuna din Judetul Tulcea .Si as dori sa deschid in Tulcea un pf dar am domiciliul in comuna la mine.Se poate sa deschid un Pf si ce trebuie sa fac? mersi
Cel mai recent răspuns: Manuela Bernat , Consilier juridic 13:25, 2 Decembrie 2009
puteti sa va faceti intreprindere individuala, nu cred ca mai este pf, si aceasta fiind individuala e conform cartii de identitate (buletinului) Dvs. Daca aveti domiciliul, sau resedinta in comuna din judetul Tulcea, acolo va fi si "sediul" intreprinderii individuale, sau puteti face dovada posibilitatii sediului in Tulcea daca prezentati un contract de comodat sau inchiriere pt. un spatiu din Tulcea, unde vreti sa fie sediul. In rest vedeti ce va mai trebuie, cautati la oficiul registrului comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 44/2008 - schimbarea statutului juridic loregina loregina Am un PF din ianuarie 2008 și vreau să-l modific în întreprindere individuală după OUG 44/2008. Cum procedez? Trebuie să merg la primărie sau la ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa anca_g anca_g Buna ziua! Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea intrebare, daca se poate. Pot sa-mi infiintez PFA in orasul in care am domiciliul stabil ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)