avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am primit de la ce de la Ekos o somatie,prin care sunt atentionata ca in termen de o zi o sa fiu executata sillit pt neplata unei datorii le con in val de 300 ron si la care mi s-au pus penalizari pana la 70 mil.vechi.
precizez ca nu detin nici un fel de imobil pe numele meu,nu am nici servici,deci sunt in imposibilitatea de plata.
Ce mi se poate intimpla?pot face puscarie?
Cel mai recent răspuns: Elena Popa , Avocat 17:04, 2 Decembrie 2009
Vedeti, in primul rand daca nu a intervenit prescriptia executarii silite. Verificati daca cererea de incuviintare a executarii silite a fost depusa la registratura duop data de 24 11.2009. Apoi, aveti dreptul sa faceti contestatie la executarea silita
De asemenea, verificati daca ati fost notificat de catre operatorul de telefonie mobila atunci cand a fost cesionata creanta si ati fost de acord cu cesiunea de creanta sau daca ati fost notificat prin intermediul executorilor judecatoresrti despre cesiunea creantei.
Daca nu aveti bunuri ce pot fi urmarite nu patiti nimic. Trebuie insa vazut daca creanta nu este prescrisa. Termenul de prescriptie este de trei ani de la obtinerea titlului executoriu, daca exista sau de la scadenta, in lipsa unei hotarari judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatia de plata intrerupe cursul prescriptiei ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Am observat ca foarte multe firme ce se ocupa cu recuperarea creantelor au un obicei cel putin ciudat. De altfel sunt sigur ca fiecare a trecut ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante ; creanta e prescrisa sau nu ? tazuu tazuu Am luat in 02.09.2008 o linie de credit cu card bussines atasat , pe o perioada de un an . Am platit-o in mare parte dar din diverse motive n-am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie credit fyl fyl M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)