avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum infiintez punctul de lucru singura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum infiintez punctul de lucru singura

Buna ziua,am fost astazi la ONRC si mi-am ridicat certificatul de inregistrare.Doamna de acolo mi-a spus ca trebuie sa ma duc la fisc(adm.financiara)sa declar ca sunt platitor de tva.Imi trebuie stampila acolo?
Alta intrebare este referitor la punctul de lucru,mi s-a spus ca nu este nevoie de un act aditional pt infiintarea pct de lucru ,ci numai hotararea asociatului unic,si nu decizia asociatului unic.Iar daca persoana cu care inchei contractul de inchiriere este persoana fizica,contractul trebuie vizat de Administratia financiara,sau asta tine de propietar dupa incheierea contractului.
Sunt multe nelamuriri,si in fiecare zi mai aflu ca mai trebuie facut ceva,si vroiam sa infiintez punctul de lucru fara biroul de asistenta.:(
Va multumesc.

Dar este nevoie si de actul constitutiv actualizat,si daca da , pot sa-l intocmesc eu, puteti sa-mi dati un model.Pe urma trebuie legalizat,nu?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2009
ContSters115447, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters115447 , utilizator 09:21, 4 Decembrie 2009
Din pacate, probabil pana la sf. lunii decembrie se vor da termene in 2011:))
Rad, dar nu e rasul meu.
Buna seara,
pentru a infiinta un punct d elucru trebuie sa aveti in primul rind un contract de inchiriere, locatiune, comodat pentru spatiul respectiv unde veti desfasura activitatea si dovada proprietatii celui care v-a dat spatiul in folosinta.
Al doilea pas este sa redactati o hotararea aga pentru infiintare punct de lucru, mai aveti nevoie de formularele tip de la registrul Comertului pe ccare trebuie sa le completati si toate aceste acte se depun intr-un dosar si se inregistreaza.
Foarte important sa aveti si timbre judiciare 0, 30 Bani, iar taxele vi le calculeaza referentul de la Recom.
succes
Termenul este inca in octombrie 20.:D
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru gabitza1980 gabitza1980 sunt noua pe aici.multumesc din suflet celor care m-au ajutat.Am o societate infiintata pe 19 nov.2010 in ilfov.vrea sa-si declare punct de lucru in ... (vezi toată discuția)
Închidere , deschidere punct de lucru mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc sa inchid un pct. de lucru şi să deschid altul . Menţionez ca punctul de lucru pe care doresc să-l închid este trecut în actul constitutiv . ... (vezi toată discuția)
Infintare sedii secundare lovejusttobeloved lovejusttobeloved Buna ziua, Reprezint un S.R.L cu un singur asociat unic/ administrator care are o retea de magazine in dezvoltare. Urmeaza sa deschidem noi magazine si de ... (vezi toată discuția)