avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperarea banilor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperarea banilor

Buna! Soțul meu deține o firma de construcții , a executat o lucrare iar firma beneficiara nu a plătit , cum se pot recupera bani? Menționez ca suma este peste 30.000€
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 15:05, 6 Ianuarie 2020
La o astfel de suma nu va puteti permite sa încercați solutii economice cu modele de pe net sau cu ajutorul unui prieten care a facut dreptul la ff.Mergeti urgent la un av,problema nu este daca castigati sau nu ci daca câștigati sa aveti ce executa de la societatea respectiva.Succes.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Bună ziua. Am trimis o suma de bani în contul unei avocat ptr un divorț. Am renunțat în 3 zile și acum nu-mi mai da banii doamna. Ce pot face?
Din banii respectivi 25-30 la sută reprezinta impozit venit,CAS,taxe barou.Daca a și apucat sa lucreze ceva pt problema dvs ,sa redacteze ,atunci va puteti aștepta să primiti aproximativ-40-45 la sută din suma achitată.in cel mai bun caz.
Nu, nu a apucat sa facă nimic absolut. Doamna nu vrea să-mi mai dea nimic.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Din banii respectivi 25-30 la sută reprezinta impozit venit,CAS,taxe barou.Daca a și apucat sa lucreze ceva pt problema dvs ,sa redacteze ,atunci va puteti aștepta să primiti aproximativ-40-45 la sută din suma achitată.in cel mai bun caz.

Daca puteti face dovada achitarii onorariului si a faptului ca av respectiva nu si-a indeplinit obligatiile stabilite prin contract aveti sanse reale de a obtine sumele achitate,sesizand baroul din care face parte.

Daca aveti convorbiri telefonic, contract, chitante , orice ajuta. Nu va lasati descurajata fiindca dansii incearca sa se apere pe forum.

Cititi si
avocata-pusa-sa-plateasca-despagubiri-pentru-executarea-deficitara-contractului-de-asistenta-juridica/

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2019
radulucian 22, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata lucrărilor după expirarea contractului Claudia Voșlobeni Claudia Voșlobeni Sunt persoană juridică și am încheiat un contract de prestări servicii. Contractul s-a încheiat la termen, dar lucrările noastre , depuse în termenul ... (vezi toată discuția)
Anaf intoarcere executare silita turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un proces castigat cu anaf la fond pentru intoarcerea executarii silite, iar ca intampinare anaf au invocat art 218 din legea fiscala ca ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanță Emil 77 Emil 77 Am un credit la Zaplo care l a predat unui executor judecătoresc.Instanta nu a dispus încuviințarea la executare iar acum creditorul mă sună ca îmi ... (vezi toată discuția)