avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... A fost respinsă, în adunarea generală a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

A fost respinsă, în adunarea generală a asociației, cererea de montare a unui nou modul de interfon suportând toată cheltuiala instalării modulului suplimentar. Cum se poate proceda?

Cum se poate proceda in cazul in care cererea pentru montarea unui modul de comanda interfon cu ajutorul telefonului mobil a fost respinsă în adunarea prin supunere la vot. Mentionez ca exista deja interfon montat, si am solicitat acest lucru suportând toată cheltuiala instalării modulului suplimentar
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 19:11, 11 Noiembrie 2019
Inca o data ne faceti proba faptului ca nu intelegeti lucruri comune ca AP a unui condominiu.
O scara face parte dintr-un condominiu, chiar daca coproprietarii acelei scari au opinii diferite asupra unei mutitudini de subiecte acest lucru nu conteaza atata timp cat ei nu au majoritatea voturilor in AG.

De ce dvs coproprietari ai scarii nu va procurati un fierastrau pt beton pe masura, taiati scara de restul blocului (fundatie inclusiv), o urcati pe boghie (tot alea care au transportat biserici si cladiri pe timpul lui Ceasca (eu am dirijat constructia sistemului hydro-mecanic)), in prealabil cumparati un loc si va mutati?!?

Este greu in Rominica sa intelegi sensul cuvantului democratie!!!
Puterea poporului care nu-si doreste razboaie civile este cea de a defini o majoritate, majoritate care va avea putere decizionara pana la urmatorul vot,

Remarc un progres intelectual, sunteti pe calea cea buna!!!
Intr-adevar aveti posibilitatea de a convinge vecinii coproprietari, va trebui deci condusa o munca de convingere, in urma acesteia veti putea cere in scris presedintelui AP-ului sa covoace o noua AG pt a supune din nou votului AG rezolutia pe care de data asta dvs si semnatarii o propuneti.
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2019
Demos, utilizator
Mai exista posibilitatea de a desprinde acea scara de restul asociatiei si a infiinta una la nivelul ei.
Asa vor hotara doar proprietarii de pe acea scara ce si cum...
Dar nu cred ca o sa doreasca cineva asta...
Cred ca era mai eficient sa răspundeți pe scurt la intrebare, care de altfel e foarte simpla.
Deci, inteleg ca se poate, si presupunând că ar fi toti de acord, se mai poate face ceva daca se respinge de AG si de aceasta data ?
Daca ati convins 50%+1 din membrii cu drepturi de vot atunci nu vad cum AG-ul AP-ului ar putea din nou respinge rezolutia, mai ales acolo unde acestia au semnat in prealabil, logic nu?!?
Inteleg ca va este greu sa recunoasteti dar simplul fapt ca ati ajuns sa acceptati ideea de a face un efort de convingere vis-a-vis de coproprietarii/vecinii dvs ma face sa va spun c-am fost nu numai eficace dar si destul de convingator.
Va urez succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. la noi la bloc s-a instalat dispozitiv de card de ... Bobob4d Bobob4d Buna ziua. La noi la bloc s-a instalat dispozitiv de card de acces, fara interfon in apartament. Pentru cei de la etajele superioare este foarte greu sa ... (vezi toată discuția)
Montare interfon pe bani proprii Jonas1 Jonas1 Bună ziua, Dacă vreau să pun interfon la scara de bloc dar doar pentru apartamentul meu, bineînțeles din banii mei , este legal ? Din 8 ap nu vrea ... (vezi toată discuția)
Vecini dificili!!! chega chega vrem sa punem interfon pe scara, iar o vecina care are apartamentul dat in chirie nu vrea sub nici o forma sa puna, adica sa dea bani. ea nefiind deranjata de ... (vezi toată discuția)