avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sesizare ISMB Sector 2
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sesizare ISMB Sector 2

Buna ziua. Sunt parintele unui copil din clasa 0 la scoala nr.307 din Bucuresti. In clasa sunt 31 de copii. Unul dintre copii avand probleme grave de comportament (tipa, se tavaleste pe jos, arunca cu ce prinde in colegi, reusind sa sparga capul unuia dintre ei, alearga prin clasa) toate aceste lucruri avand loc in timpul orelor. Doamna invatatoare este depasita de situatie, aceasta informand in repetate randuri parinti cu privire la aceste aspecte ( acestia spunand ca stiu si ca vor face ceva, acest lucru nu sa intamplat, mai mult nu doresc sa aduca nici o dovada cum ca copilul urmeaza un tratament), a informat directorul scolii, face rapoarte zilnice cu privire la comportamentul copilului. Unul dintre parinti a fost la Ismb Sector 2 sa faca sesizare si i s-a comunicat ca se stie despre situatie copilului dar nu au ce sa-i faca ( parintelui respectiv i sa spus asa printre randuri ca parinti respectivului copil au relatii foarte puternice la inspectorat). A avut loc o sedinta cu parintii unde au venit ambii parinti, acestia fiind foarte agresivi cu restul parintilor ( sa ajuns pana la amenintari cu bataia din partea lor). Doresc pe aceasta cale sa ne indrumati cu privire la aceste aspecte deoarece lucrurile au degenerat si dorim sa facem mult mai multe pentru copii nostrii.

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2019
Ianis2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 01:43, 18 Ianuarie 2020
Faceti o cerere in scris la inspectorat prin care sesizati aspectele mentionate ,solicitati luarea unor masuri legale etc.Teoretic s-ar putea detașa un profesor/învățător care sa ajute învățătorul titular și care să supravegheze pe parcursul orelor copilul cu probleme.Se pare ca aceasta posibilitate exista pe hârtie dar în practică nu se prea aplica.Oricum faceti sesizări peste sesizări în cele din urmă vor trebui să va raspunda.
Nu ar strica sa sesizati si Ministerul Educatiei, Sesizarea sa fie semnata de toti parintii si aratati in ea ca ati incercat sa rezolvati situatia la nivelul ISMB dar nu sa putut din N motive...
Si toti parintii sa solicite transferul copiilor la alta clasa, poate asa se vor misca lucrurile...
Buna seara! Ati reusit sa rezolvati problema pana acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme elevi clasa a ii-a georgiana.td georgiana.td Buna ziua. Am copilul elev in clasa a II a la o scoala din Bucuresti. La inceputul acestui an a venit o colega noua, diagnosticata cu ADHD , ramasa repetenta ... (vezi toată discuția)
Problema intr-o clasa aaabbbcccdddeee aaabbbcccdddeee Suntem un grup de parinti (28) neajutorati si nebagati in seama. La fel si D-na invatatoare. Acest copil ,din spusele parintilor au ,,PILE,,Am sesizat ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)