avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea in munca

Ma numesc Monica şi lucrez intr-un spital. Acum 4 ani am absolvit cursurile postuniversitare de specializare in Informatică şi am fost incadrată la actualul loc de muncă pe un post cu studii superioare, mai precis "operator -programator". La data când va scriu se discută depre fatul că, studiile postuniversitare absolvite sunt de fapt studii superioare de scurtă durată.
Legea invăţământului spune că: prin reconversie profesională se poate obţine o diplomă de absolvire a studiilor postuniversitare de specializare fapt care iţi dă dreptul de a profesa in specializarea obţinută.
Jurista instituţiei susţine că, eu nu pot fi incadrată pe un post cu studii superioare deoarece nu am la bază o facultate de informatică, ci o postuniversitară de informatică. Iar directorul financiar are altă problemă -in noua grilă de salarizare nu există informatician cu studii superioare.
Este posibil ca studiile postuniversitare sa fie echivalate cu SSD ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 3 Decembrie 2009
Facultatea pe care ati absolvit-o este ISTORIE-GEOGRAFIE, fiind licentiat in Istorie, fapt ce implica ca nu puteti fi angajat pe functia de programator care necesita absolvirea altor facultati de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)
Recunoastere studii economice Mitzi_transilvan Mitzi_transilvan Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta: O persoana a absolvit studii postuniversitare de 1 an in domeniul managementului institutiilor publice la o ... (vezi toată discuția)
Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)