avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Casa modulara pe teren extravilan arabil
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Casa modulara pe teren extravilan arabil

Va salut.
Din cauza bugetului limitat doresc sa cumpar un teren langa orasul in care locuiesc pe care sa amplasez o casa modulara, respectiv casa din panouri sandwich. Pentru astfel de constructii stiu ca nu este necesara autorizatie de constructie.
Problema este ca terenul este in extravilan, categoria arabil. Pentru a amplasa pe acest teren o casa modulara ce ar trebui sa fac. Daca scot terenul din circuitul agricol definitiv ar trebui sa mai fac ceva?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:07, 25 Noiembrie 2019
Nu știu cine v-a spus că nu vă trebuie autorizație. Un imobil cu destinația locuință nu are ce căuta în extravilan.
Am uitat sa precizez, casa modulara nu are fundatie, este amplasata pe stalpi infipti anterior in pamant. De asemenea se poate demonta si muta. Acesta este motivul pentru care mi s-a spus, de catre constructor, ca nu are nevoie de autorizatie de construire.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întâmplător, legile se mai revizuiesc. Legea 50/91, mai precis. O puteți citi pe www.legislație.just.ro. excepțiile s-au împuținat considerabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)
Bună. aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). am ... RolandEngi RolandEngi Bună. Aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). Am vorbit cu constructori care fac căsuțe din panouri tip \'Sandwich\', pe piloni. Întrebarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)