avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mi s-a spus ca trebuie sa merg in continuare la scoala ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mi s-a spus ca trebuie sa merg in continuare la scoala pentru a primi indemnizatie CCC

Buna ziua am fost la primarie si mi s a spus ca trebuie sa merg in continuare la scoala chiar daca am nascut pentru a primi indemnizatie CCC mentionez ca eu am fost 12 luni anterioare nasterii dar acum numai pot merge ca sunt operata si am si copilul este posibil sa nu i au indemnizatie?
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ion staicu , utilizator 12:27, 5 Noiembrie 2025
Ajutorul de șomaj este stagiu de cotizare sau este stagiu asimilat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație de crestere a copilului Paie mihaela Paie mihaela Buna seara, sunt în clasa a 11-a însărcinată, am 18 ani și în semestrul al 2-lea m.am transferat de la liceu la seral -mai primesc indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna ziua As avea si eu o intrebare referitoare la indemnizatia de crestere a copilului, si anume: sunt insarcinata in 7 luni si tocmi am terminat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului mama eleva Raluca2034 Raluca2034 Am o nelamurire. Am frecventat cursurile la zi 3 ani : 1 an de liceu (clasa a IX a) si 2 ani de scoala profesionala ( a X a si a XI a) apoi am optat pentru ... (vezi toată discuția)