avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... introducere in revisal decizie amiabila art55 lin b
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

introducere in revisal decizie amiabila art55 lin b

Buna ziua, cei de la fostul loc de munca mi-au inregistrat in revisal decizia de incetare cim pe data de 25. 11 la ora 17:41, eu pe data de 25 fiind in co. A doua zi mi-au pus foile in fata pt a semna(desi eu nu am cerut incetarea cim) si pe care fara sa mi dau seama am semnat-o. Se mai poate face ceva? E legal sa declare in revisal acordul fara semnatura mea? si pe 26 sa mi dea de inteles ca nu am de ales?
Mentionez ca am cerut motivarea acestei decizii si mi s-a spus ca daca vreau concediere, ei imi pot face, doar ca voi avea cartea de munca patata si ca nu vor sa mi faca rau!
Nu stiu cum si daca pot ataca in instanta decizia lor "amiabila" sau sa cer anularea acesteia, pentru ca am semnat fara ca asta sa fie intradevar vointa mea.
Am inrregistrare audio in care eu le cer motivatia si ei imi spun de concediere si patarea cartii de munca, Oare ma poate ajuta cu ceva in instanta?
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2019
roxana1302, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 28 Noiembrie 2019
Ce ati semnat , decizia de incetarea sau cererea de incetare?

Inregistrarea audio nu are nicio valoare ....
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Decizia
Decizia respectiva trebuie sa aiba la baza un acord al dvs sau o solicitare din partea dvs ... in caz contrar, se poate ataca in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, va rog sa ma informati cu privire la urmatorul aspect, ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Va rog sa ma informati cu privire la urmatorul aspect, legat de Codul Muncii : In fapt am fost hartuita moral la locul de munca in mod ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte de munca tavi82 tavi82 Am si eu o problema cu fostul angajator si nu stiu ce sa fac. In data de 26.05 mi s-a transmis ordin de demitere conform unui art pe care il aveam in ... (vezi toată discuția)
Notificare privind incetarea sau decizie de incetare cu acordul partilor? cris2279 cris2279 Buna ziua, Un salariat si-a depus demisia, conforma careia ultima zi de munca ar trebui sa fie 22 si deci incetarea contractului incepand cu 23. Dar pe 22 a ... (vezi toată discuția)