avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sef de scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sef de scara

Buna ziua! As vrea sa stiu daca in lege asociatie de proprietari exisata acest termen de "sef de scara" si daca da cu ce se ocupa el!Va multumesc mult;)
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 02:06, 15 Decembrie 2009
Pe la noi i se spune sefului de scara "administrator responsabil al scarii".
Asa este cat de cat corect?
KENTU a scris:

Pe la noi i se spune sefului de scara "administrator responsabil al scarii".
Asa este cat de cat corect?


in legea 230 si HG 1588 nu este specificat termenul de "sef",dar aceasta asa zisa functie ,cel putin la mine in bloc este detinuta de un membru al comitetului executive care detine cartea de imobil,intr-un cuvant nu ar trebui sa ne deranjeze acest termen daca o asociatie prin AG a hotarat sa fie si acest post dar cu am zis m-ai devreme sa fie membru in comitetul executive
Daca tot suntem la capitolul "am auzit"... administrator-adjunct ati mai intalnit? :)):O#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comitet executiv asociatie Xerxes77 Xerxes77 Buna ziua, Avem o situatie speciala la noi in bloc, in sensul ca nimeni nu vrea sa fie sef de scara, adica reprezentantul cladirii, in comitetul executiv al ... (vezi toată discuția)
Cartea de imobil alyioana alyioana Buna ziua.\"Seful de scara\" s-a mutat, sotul fiind ales de catre locatari noul \"sef de scara\", primind Cartea de Imobil.Aceasta nu a fost actualizata de ... (vezi toată discuția)
Functionarea unei asociatii de propietari BIRLEAZA NICOLAE BIRLEAZA NICOLAE 1) Poate functiona o asociatie de propietari (104 locatari) fara administrator??Presedintele se declara a fi si administrator fara a avea atestat pentru ... (vezi toată discuția)