avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident

buna ziua.de curand am intrat intr-o intersectie unde aveam stop si din neatentie am provocat un accident. masina avariata este taxi si proprietarul insista ca trebuie sa-i platesc eu zilele de stationare pana la repararea masinii.ma intreb daca nu intra tot în asigurare si asta.multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:10, 2 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asigurătorul de dumneavoastră RCA acoperă toate pierderile dovedite.
multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asiguratorul plateste si dauna provocata de lpsa de folosinta a autoturismului, dar numai pentru o perioada rezonabila (perioada strict necesara repararii autoturismului).
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despăgubire staționare taxi (în calitate de păgubit), ca urmare a unui accident. mai este de actualitate acest tip de despăgubire? Parakalo Parakalo Mai este de actualitate acest tip de despăgubire. Mâine fac 4 săptămâni de staționare și sunt și operator de transport. Întâmpin reticență din ... (vezi toată discuția)
Accident auto prunastefan prunastefan buna ziua , am fist implicat intru-un accident auto care nu a fost provocat din vina mea ( celalalt autoturism nu mi-a acordat prioritate de trecere intr-o ... (vezi toată discuția)
Plata despagubire fara sa fie accident!!! VONPAUL006 VONPAUL006 Am ramas cu masina in pana pe o autostrada in Germania. A venit Politia si a chemat sa ma tracteze intr o parcare. Am semnat pe un ... (vezi toată discuția)