avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua! Daca raman însărcinată cu al doilea copil pe perioada concediului de crestere ptr primul copil, pot sa intru direct in doilea ccc, sau trebuie sa ma întorc la.munca o perioadă. Mentionez ca am avut 3 luni concediu de risc maternal ptr primul copil
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 8 Iulie 2020
Depinde de data nasterii celui de-al doilea copil ...altfel spus, daca nasterea se va produce pe durata CCC1 sau dupa terminarea acestuia.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua! Daca nasterea celui de-al doilea copil se produce dupa cei doi ani de concediu crestere copil 1 pana implineste 3 ani, beneficiez de indemnizatie ptr crestere copil 2? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iulie 2020
Dianageorgiana2019, utilizator
In speta, beneficiati de indemnizatie pentru CCC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil irinamoisa irinamoisa Buna ziua,eu sunt in concediu crestere copil pana la anul in martie,dar sunt din nou insarcinata si data probabila de nastere este in ianuarie,am inteles ca o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru al doilea bebe saftmiki saftmiki Sunt in concediu pentru cresterea copilului din data de 14 iulie 2012 si voi beneficia de indemnizatie pana implineste 2 ani, adica pana in 14 iulie ... (vezi toată discuția)