Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion, utilizator
 Ionut.ion, utilizator 	
			 Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion, utilizator
 Ionut.ion, utilizator 	
			~ final discuție ~
 adela05	                   

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un calcul al indemnizatiei CCC. Stiu ca se socoteste 75%din media veniturilor din ultimele 12 luni, insa, cumnatei mele de ... (vezi toată discuția)
	                    adela05	                   

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un calcul al indemnizatiei CCC. Stiu ca se socoteste 75%din media veniturilor din ultimele 12 luni, insa, cumnatei mele de ... (vezi toată discuția)

monica1prisecaru	                   

buna ziua! am si eu o nelamurire uriasa si deosebit de importanta legata de concediul prenatal si cel de crestere a copilului pentru persoane cu venituri din ... (vezi toată discuția)
	                    monica1prisecaru	                   

buna ziua! am si eu o nelamurire uriasa si deosebit de importanta legata de concediul prenatal si cel de crestere a copilului pentru persoane cu venituri din ... (vezi toată discuția)

Ioana1707	                   

Buna seara!
   Ma aflu in urmatoarea situatie: lucrez de 5 luni si sunt insarcinata in 2 luni. As dori sa imi iau concediu maternal cu 2 luni inainte sa ... (vezi toată discuția)
	                    Ioana1707	                   

Buna seara!
   Ma aflu in urmatoarea situatie: lucrez de 5 luni si sunt insarcinata in 2 luni. As dori sa imi iau concediu maternal cu 2 luni inainte sa ... (vezi toată discuția)