avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Intervenient
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Intervenient

Buna seara, am primit o comunicare ca sunt intervenient intr-un dosar in urma unui accident avut acum vreo 6 luni, problema e in felul urmator persoana care ma lovit a recunoscut ca e vinovat, am facut amiabila dar am bifat greșit...amândoi am pus schimbare directie (asa am crezutca trebuie cum ca suntem de-acord amandoi), dauna a fost acceptata si mi-am reparat masina. Celalalt implicat avea CASCO can a mers sa deschidă dosar de dauna pt el influențat de inspectorul de asigurări a scris ca am schimbat amândoi directia desi am si o poza in care se vede clar ca el a trecut de linia continua fiind jumate pe banda mea...asigratorul lui vrea să-și recupereze banii pt reparatia mea.
Un sfat cum ar trebui sa procedez? Nu înțeleg cum au acceptat dauna atunci
Cel mai recent răspuns: Infodaune.ro , Consultant asigurari 12:40, 3 Ianuarie 2020
Buna ziua

Trebuiesc mai multe detalii pentru a emite o opinie coerenta si cat mai corecta.

Numai bine!

- Faceți-vă profil de consultant, vă rog. Nu aveți voie să vă puneți datele de contact în mesajele de pe forum. Mulțumesc-
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate repare auto accidentata-lipsa acte vinovat la dosar daune nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As dori un ajutor din partea voastra referitor la o problema: acum o saptamana am fost implicata intr-un accident auto. Am fost lovita de un sofer ... (vezi toată discuția)
Dauna auto cu probleme marius____ marius____ In data de 10.01.11 in jurul orei 13:00 am fost lovit de un cetatean in timp ce ma deplasam pe o strada din Bucuresti cu cate o banda pe sens. el era parcat ... (vezi toată discuția)
Probleme firma de asigurare auto dia21 dia21 la inceputul anului am avut un accident intr-un sens giratoriu,am incheiat o constatare amiabila cu celalalt sofer in care eu eram \"victima\",iar ... (vezi toată discuția)