avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... institutor sau prof I?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

institutor sau prof I?

in prezent sunt incadrata ca inst. I (am absolvit Lic Pedagogic, apoi Fac. de Sociologie / Psihologie cu durata studiilor de 4 ani). Conform noii grile de sal unde ma situez, pt ca nu mai apare inst i si inst. II?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Grigore Carmen , utilizator 17:22, 5 Decembrie 2009
V-am mai raspuns si anterior. Cautati in Legea 330/2009, la Anexa II / 1.2, pozitiile 9, 10 sau 11, in functie de vechimea si gradul didactic avute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma aflu in noua grila? adycrisx adycrisx Sunt invatatoare cu gr. I si 14 ani vechime(am absolvit Lic Pedagogic), iar acum 2 ani am absolvit Fac. de Sociologie-Psihologie cu durata studiilor de 4 ani. ... (vezi toată discuția)
Incadrare in invatamant dana_ticea dana_ticea Buna seara! Am vechime 12 ani gradul I , liceul Pedagogic 5 ani , 3ani Colegiul Univ.de Institutori(diploma de absolvire) . Am fost platita ca prof.II in ... (vezi toată discuția)
Reincadrare pe postul de profesor de primar sd sd Sunt invatator, am Liceul Pedagogic, gradul I, 31 de ani vechime in invatamant, am absolvit ASE-ul cu diploma de licenta in Economia Industriei, Constructii si ... (vezi toată discuția)