avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Imagini postate pe facebook , injurii si denigrare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Imagini postate pe facebook , injurii si denigrare

Scriu acest post pentru o cunostinta foarte apropiata care a ajuns intr-o situatie foarte urata . Mai exact respectiva lucra ca Model Video chat , un cunoscut a aflat de asta si a dus vorba inte-un grup restrans de la ea din comunitate dupa care au luat si masuri in sensul ca au filmat-o in timp ce ea transmitea live pe siteul x plus poze luate de pe facebook si siteul respectiv , au facut diferite conturi pe facebook si au raspandit acele continuturi la toate cunostintele ei , pe forumuri etc , I s-au adresat ca si “curva “ etc . Acum fata este in depresie , ii este frica sa se mai duca acasa , partintii o reneaga .
Ce se poate face in privinta acestei fete ? Se poate trage la raspundere acea persoana care a facut asta ? Se poate gasi cumva acea persoana care a facut acele postari pe facebook daca si-a sters conturile ? Carui avocat ar trebui sa se adreseze pe drept civil , penal ? Orice sfat este bine-venit , de asemenea daca este un avocat din Craiova si crede ca poate rezolva acest caz , rog sa imi scrie pentru a stabili o intalnire , Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2020
MariusValentin, utilizator
Buna ziua,
Conform deciziei ICCJ, paginile de socializare , gen facebook, sunt considerate spatiu public.
Orice activitate pe aceste pagini de socializare, de denigrare sau care contravine legii si normelor, poate fi sanctionata.
In functie de ceea ce doriti sa obtineti, va puteti adresa oricarui avocat, analizand impreuna cu acesta care este cea mai buna posibilitate de a actiona: fie pe cale civila, fie pe cale penala.
Pentru un avocat din Craiova, consultati sait-ul Baroului Dolj, unde aveti Tabloul Avocatilor cu datele de contact ale acestora si alegeti de acolo un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postări inadecvate pe facebook ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Va rog sa ma ajutati care-i instante sa ma adreses ...cea civila sau cea penala. Copilului meu in varsta de 13 ani...alti colegi mai mari i-au furat pozele de ... (vezi toată discuția)
Pagina creata unui minor pe facebook in care este batjocorit ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Va rog sa ma ajutati care-i instante sa ma adreses ...cea civila sau cea penala. Copilului meu in varsta de 13 ani...alti colegi mai mari i-au furat pozele de ... (vezi toată discuția)
Inchidere pagina facebook maranos76 maranos76 Buna ziua! Patronii la care lucrez si-au deschis un restaurant si m-au rugat sa le fac o simpla pagina de facebook a restaurantului pentru a putea sa se ... (vezi toată discuția)