avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Sectia speciala - modalitate de exprimare a votului ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Sectia speciala - modalitate de exprimare a votului sau de frauda?

Parerile sunt impartite. Voi ce credeti? Amanuntele, bata-le vina!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:30, 6 Decembrie 2009
Vreau sa scriu ca mie nu mi se pare ceva anormal sau o dovada de frauda sa vina cineva sa te ia de acasa pana la sectia de votare .
Si pe traseu te invata sa pui stampila pe X! ca in avion! Iti pun un program - instructaj! :D
Daca esti deplasabil de ce sa te transporte? Sau poate este o chestiune matrimoniala? Iti fac cunostiinta in autobux cu o doamna dragutza , de aceeasi orientare politica ca si dvs si va asigura ca veti avea un viitor de "aur"!
Saracul Alecsandri! Daca stia el ce va deveni in viitor al sau citat celebru:" Viitor de aur tara noastra are si prevad prin secoli a ei inaltare!":D
O mică eroare
“Viitor de aur ţara noastră are/ Şi prevăd prin secoli a ei înălţare” (Dimitrie Bolintineanu) ;)
Eu nu sunt o persoana care urmeaza sfaturile electorale primite de la alte persoane , pentru ca sunt un votant care gandeste .

Nu mi-ar displacea sa stau in microbuz langa Eva Kent sa ne consultam cu cine sa votam ! :D
Intr-adevar, cu totii aveti dreptate! Sectia speciala este speciala: despre ea nu se vorbeste!

Alte discuții în legătură

Noi cu cine votam? sau... mai votam? cerda cerda Buna seara tuturor! Avand in vedere ca de 20 de ani, in functiile importante de decizie din ROMANIA, se afla aceeasi oameni,noi cei care stam si ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ianasi claudia ianasi claudia Care este termenul limita pentru stabilirea resedintei in vederea exercitarii dreptului la vot in alegerile locele din 5 iunie? (vezi toată discuția)
Frauda electorala in romania MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii ... (vezi toată discuția)