avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Romtelecom
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Romtelecom

Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 17 Februarie 2024
Arhivele romtelecom caut
Va mulțumesc
Cum pot obține premiile primite , al 23 salar acordul global de la Romtelecom primit în perioada 1973-2005.
Aveti raspunsul in mesajele anterioare .. va puteti adresa la adresa de email deja postata la ora 19:52, 9 Februarie 2023
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am lucrat la romtelecom in perioada 1992. -1996 .acum ... Gabygabitu Gabygabitu Buna ziua , am lucrat la Romtelecom in perioada 1992. -1996 .Acum anevoie de cartea de munca dar se vede ca Romtelecomul sa mutat in Bucuresti .imi puteti ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract telekom anabobyuta anabobyuta in urma notificarii primite de la Telekom pe care o atasez: ”NOTIFICARE PRIVIND MODIFICAREA UNILATERALĂ A CONTRACTULUI AVÂND CA OBIECT SERVICIILE ... (vezi toată discuția)
Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat tatal meu ... MAYA2 MAYA2 Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat. Tatal meu a detinut un contract de telefonie fixa Telekom, preluat ulterior, in 2021, de Orange. ... (vezi toată discuția)