avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , am lucrat la Romtelecom in perioada 1992. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , am lucrat la Romtelecom in perioada 1992. -1996 .Acum ...

Buna ziua , am lucrat la Romtelecom in perioada 1992. -1996 .Acum anevoie de cartea de munca dar se vede ca Romtelecomul sa mutat in Bucuresti .imi puteti spune unde pot gasii cartea de munca? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 4 Ianuarie 2024
Dupa preluarea fostului Romtelecom de catre Orange (1 Octombrie 2021) adresa noua este: askhr_fix@orange.com In general in maxim 30 de zile se primeste o adeverinta.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.care este adresa sau numarul de telefon la care ma ... tudordeac tudordeac Buna ziua.Care este adresa sau numarul de telefon la care ma pot adresa Fostului Romtelecom pentru a obtine adeverinta de vechime?Multumesc! (vezi toată discuția)