avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am interdictie de a conduce in Germania?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am interdictie de a conduce in Germania?

Buna! Daca am interdictie de a conduce in Germania pana fac testul MPU si ma prinde politia la volan...ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: Dorinrostas , utilizator 08:21, 8 Ianuarie 2022
Salut ,ma puteti ajuta cu dreptul de a conduce in germania am interdictie din 2016 si trebe sa dau test mpu imi dati va rog niste detali pe email multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2022
Dorinrostas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicere drept de conducere in germania Valentinstancu15 Valentinstancu15 Am lucrat o perioada ca sofer profesionist in Germania. Intradevar nu am nici o scuza din cauza vitezei am reusit sa acumulez 8 puncte de penalizare. ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost oprit pe data de 8 ianuarie 2023 de către ... Florin0091 Florin0091 Buna ziua, am fost oprit pe data de,8 Ianuarie 2023 de către poliția germana, prima mi-a venit i foaie dela poliție, și după mi-a venit rezultatu dela ... (vezi toată discuția)