avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Vreau sa înmatriculez un autovehicul dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Vreau sa înmatriculez un autovehicul dar eu am vândut ...

Bună ziua. Vreau sa înmatriculez un autovehicul dar eu am vândut apartamentul în care aveam domiciliul, m-am mutat din oras iar acum stau cu chirie și am flotant. Inteleg ca nu se poate inmatricula pe adresa de flotant. Ce pot sa fac ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:16, 24 Aprilie 2023
Inmatricularea, radierea, vehiculelor etc. se efectuează de catre serviciile publice comunitare regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor in a caror raza de competenta proprietarii isi au domiciliul sau sediul in cazul persoanelor juridice.
Singura situatie in care autovehiculele se inmatriculeaza in localitatea de resedinta =unde locuieste temporar solicitantul - "flotant" , este in cazul persoanelor fizice cu domiciliul in strainătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto Troy74 Troy74 Bună ziua Am cumparat o masină, eu am buletinul de Sibiu unde lucrez și stau în chirie, locuință am in Hunedoara propietate personală, intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Acte necesare inscriere masina valentin_vs valentin_vs Buna seara! De curand am cumparat o masina si vreau sa o inscriu.As vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca pe talonul vechi vanzatorul trebuia sa treaca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism - acte necesare marian211 marian211 de ce acte e novoie sa trec o masina pe numale meu? (vezi toată discuția)