avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reabilitare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reabilitare bloc

bunaziua,in legatura cu reabilitarea blocului meu,am refuzat daramarea balconului balconul din spate find inchis si cel din fata find inchis chiar in decembrie 2019 cu termopan am semnat pe propie raspundere ca daca se darama eu raspund dar eu si mai multi vecini ne am trezit chemati la primarie sector 4 si obligati sa l daramam.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: hillfingerr , utilizator 14:27, 5 Martie 2021

nastaseelena2000 a scris:

cel din fata find inchis chiar in decembrie 2019 cu termopan

Aveti autorizatie de constructie pt inchiderea cu termopan? Daca nu, asta e motivul demolarii si este si motiv de amenda. Vedeti L50/1991.
ia uita-te tu mai bine la articolul 11 par. d al legii citate de tine si nu mai induce oamenii in eroare.
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
hillfingerr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz inchidere balcon - reabilitare termica CVB13 CVB13 Buna ziua, tuturor, Asociatia de proprietari de unde locuiesc, la bloc, a decis sa inscrie respectivul bloc in programul de reabilitate termica. Desi ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc, schimbare termopane R_Ela R_Ela Care este legislatia prin care primaria obliga locatarii sa schimbe termopanele deja puse cu altele(puse de primarie), odata cu reabilitarea blocului? Fiecare ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa accept inchiderea balconului prin reabilitarea termica facuta de primaria sect 4, daca nu doresc acest lucru? diana-maracineanu diana-maracineanu As dori sa stiu daca exista vreo solutie legala in situatia urmatoare: -locuiesc in sectorul 4, undeva pe Bulevardul Alex Obregia, intr-un bloc in care s-a ... (vezi toată discuția)