avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se ridica interdictia pe viata in germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se ridica interdictia pe viata in germania

Buna seara..Am interdictie pe viata pe teritorul Germaniei dupa o condamnare cu inchisoare..Au trecut aproximativ 10 ani de la eliberare.Intrebarea mea este daca se poate ridica interdictia si care sunt demersurile.Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 21:01, 20 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca o intrebare catre ambasada germaniei e solutia corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cazier? stefan23833 stefan23833 Buna seara...am si eu o intrebare...am nevoie de o adeverinta de la directia de pasapoarte pentru ambasada deoarece vreau sa apli pentru un job in Statele ... (vezi toată discuția)
Interdictie germania elvys8383 elvys8383 buna seara ma numesc andrei in urma cu 4 ani am facut niste probleme in germania si am ajuns inchis am fost condamnat la 3 ani de inchisoare am facut un an ... (vezi toată discuția)
Interdictie turcia situatieurgenta situatieurgenta Buna seara, Am depasit perioada legala de sedere pe teritoriul Turciei cu 100 zile, am venit in Romania pe data de 18.12.2011 si la aeroport am primit o ... (vezi toată discuția)