Nu in ultimul rand este nevoie de o legislatie de incurajare a productiei autohtone, alaturi de o educare a consumatorului in sensul incurajarii consumului de produse autohtone (care desi ambulate mai modest, de cele mai multe ori sunt produse bio de o calitate superioara E-urilor apetisante din import). Astfel se poate da un impuls productiei interne de produse agro-alimentare. Poate ca propunerea nu este tocmai convenabila pentru “fratii mai mari” din UE, care ne considera o piata de desfacere…
E curata comedie ce se spune aici. Marii finantisti ai lumii si-ar da palme sa se trezeasac daca ar citi, fiind convinsi ca viseaza.
Merga si eu cu gluma mai departe, ca sa fiu in ton cu dv si sa nu va suparati pe mine.
Legalizarea prostitutiei va aduce fericire unei mari parti a natiunii romane, iar economia s-ar infierbanta serios.X-(
Grupurile de interese s-ar prostitua si-ar duce elegant banii la buget intrand in recesiune de fericire.
Mai greu ar fi totusi de practicat prostitutia de catre cei care vor primi lovitura sub centrura ca ar urla in gura mare si iar s-ar intra in criza.
Asa ca trebuie analizate toate fazele economiei care seamana cu cei 4 timpi ai ciclului motoarele cu aprindere prin scanteie. #-o
Acum o propunere serioasa: oamenii in general si oamenii de afaceri, in special, au nevoie de stabilitate legislativa. In economia noastra subreda, modificarile fiscale dese, strica planurile, deruteaza afacerile de la cea mai mica pana la cea mai mare. Eu sunt deacord cu orice impozit. Am propus odata sa se dubleze impozitul pe profit sau pe venit, dar sa ramana neschimbat macar 20 de ani. Eu mi-as face planul de afaceri tinand cont de acestea. Dar cand se schimba peste noapte nu mai poti sa faci fata, sa ai o activitate normala si incepi sa disponibilizezi, sa imprumuti la banci, sa te reprofilezi, sa speculezi, sa te duci spre economia subterana.
Vreau stabilitatea legislatiei economice!
:offtopic: Pentru legalizarea prostitutiei am facut un alt topic.