avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme bancare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme bancare

Bună seara!

Un comerciant la care am cumpărat de mai multe ori servicii de la el dealungul timpului îmi dublează mereu tranzacțiile. (În momentul în care achiziționat serviciul îmi retrage imediat suma de pe card iar peste doua zile iar îmi retrage aceeași suma fără a achiziționa produsul). Am pățit acest lucru de foarte multe ori cred ca undeva la 20 de ori. De fiecare data când pățesc acest lucru mereu trebuie sa iau contact cu banca și ma ajute cu aceste tranzacții pentru a mi le anula. De fiecare data când am luat legătura cu comerciantul acesta a negat aceste tranzacții dar banca mea a observat acest lucru și mereu ma ajutat sa le anulez. As putea sa ii dau în judecata pentru acest lucru deoarece este foarte deranjant și ma pot trezi mereu cu sume pe minus.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:18, 24 Ianuarie 2020
dvs platiti cu cardul ? sa va explice banca cum poate face comerciantul asta si ii puteti face plangere penala, nu aveti de ce sa il dati in judecata
platiti la POS, nu? verificati daca nu cumva POS-ul respectiv rateaza prima plata ca apoi sa o confirme pe a doua. comerciantul trebuie sa va dea recipisa inclusiv pentru plata ratata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata dflorin3 dflorin3 Buna ziua. Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi. Problema este urmatoarea: Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)
Refuzul comerciantilor de a accepta plata cu cardul sub o anumita suma?! Alexs Alexs Buna ziua, As dori sa stiu daca acest lucru este legal. Am citit \"Regulamentul nr. 4 din 13 iunie 2002 privind tranzactiile efectuate prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Suma nedecontata la banca de catre comerciant costinmike costinmike Salutare. Acum vreo doua saptamani m-am trezit in cont cu o suma de bani, nestiind de unde provine am sunat la banca sa ma lamureasca dar nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)