avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Miros de fast food
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Miros de fast food

Buna seara am un spatiu cu destinatie fast food spatiul este spatiu comercial de la infiintarea blocului . Si am o problema cu un vecin pe subiectul miros . De la dsvsa nu mi sa cerut nimic in legatura cu miros la primarie pentru aviz program mi-au cerut detali despre spatiu etc au zis ca nu e nevoie de isu pentru ca spatiul are 20 mp patrati si lucrez singur dar nimic cu miros. Intrebarea mea este ca sa cer o aprobare de la asociatie de la cati vecini trebuie sa iau . Si ce pot face in situatia in care sunt sigur de pe acum ca acel vecin nu o sa imi dea acord
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:49, 27 Septembrie 2022
Normativele de proiectare folosite de catre proiectanti mentioneaza astfel de prevederi.

Puteți sa îmi spuneti exact, au un număr, unde pot sa le găsesc? Mulțumesc.
POPA GHEORGHE a scris:

Normativele de proiectare folosite de catre proiectanti mentioneaza astfel de prevederi.

Nu stiu numarul normativului. Intrati pe site-ul MLPAT. Cautati cosuri de fum.
Similar este pentru cosuri de gaze de la centralele termice cu tiraj fortat. Mentiuni gasiti in OUG nr. 73/ 29.08.2002

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa deschid un fast-food care are vecini doar ... Diamandi Lira Diamandi Lira Buna ziua! Doresc sa deschid un fast-food care are vecini doar stanga si dreapta. Spatiul este la curte. Intrebarea mea este daca am nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Shaormerie la parterul blocului Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, De trei saptamni s-a deschis la parterul blocului in care locuiesc un fast-food tip shaormerie. Mentionez ca parterul blocului este spatiu ... (vezi toată discuția)