avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reclamatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reclamatie

buna ziua , va rog din suflet ajutati ma si pe mine cu un raspuns de un an de zile am grija de o catelusa frumoasa vreau sa o iau acasa där nu vrea sa vina in casa , eu stau la etajul 4 ,fiind iarna i am facut o mica casuta la parter unde sta o batranica .astazi am auzit ca batranica a facut o reclamatie la primarie si a zis ca, cu ce drept am pus casuta la ea la geam .ce sa fac sa nu imi dea amenda primaria
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:58, 5 Februarie 2020
care sunt consecintele
Amenda nu stiu daca o sa primiti dar o sa cheme hinghieri si sunt sanse ca ei sa o prinda...apoi o sa trebuiasca sa o adoptati de la ei...
Cnditionat de ce evidentiaza autoritatea la momentul controlului la fata locului poate sa aplice amenda pentru ocuparea fara drept a domeniului public=terenul din jurul blocului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cusca pentru pisici la geam Sorina.ct Sorina.ct Stau la etajul 2 si este ultimul, nu e nimeni deasupra mea. As vrea sa imi instalez o plasa din metal atasata de interiorul pervazului ca pisicile mele sa aiba ... (vezi toată discuția)
Un cane corso mi-a omorat catelusul, un pomeranian. ce e de facut? mariaflorentina mariaflorentina Acum doua zile, un câine de talie mare - mai exact CANE Corso - mi-a atacat cățelușul, un pomeranian, fără motiv, OMORANDU-L pe loc! Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)