buna ziua
dupa o intalnire cu judecatoarea si fostl sot in camera de consiliu, aceasta a hotarat sa ne intelegem noi, de comun acord asupra unui program de vizita, pe 6 luni, a unui copil minor, care se afla in incredintarea mea, pt. a`l obisnui sa stea cu el.
eu nu am fost de acord cu programul prea lung de vizita. as putea sa fac cumva sa nu il dau? as dori sa las timpul sa treaca si sa hotarasca el(copilul).
Acum 2 zile spuneati ca trebuie sa va intelegeti ca asa v-a spus instanta si acum a stabilit instanta deja? Dv. ne credeti "naivi" rau...
Face rau copilului sa nu stea cu tatal fara dv., intelegeti? Ce sa faceti, sa il convingeti, asta sa faceti...
Ca sa nu ajunga copilul pe la psihologii de la Protectia copilului pentru reluarea legaturilor cu tatal, sa nu ajunteti dv. cu plangeri penale pe la politie etc.
Imi cer scuze pentru raspunsul dur, dar daca nu va plac raspunsurile noastre am impresia ca incercati sa ne manipulati si sa aflati oricum ce ati putea face ca sa schiloditi acel copil pe viata.
Succes, eu nu pot sa va spun cum, ca am jurat sa respect legea!
Avlil, au am inteles ca instanta a pronuntat hotararea si e vorba de exercitarea caii de atac.
Chestia cu spaga de care vorbiti este atat de rara incat aproape ca nu exista in pondere generala.Ma refer la judecatori.
Coruptia nu este cum credeti dvs.Sfatul meu este sa nu plecati urechea aiurea intrucat coruptia este doar de la un anumit nivel in sus si nu la toti cei ce se judeca.
:offtopic: Imi pare rau ca puneti problema dv. cu tatal inaintea intereselor copilului.
Si imi mai pare rau ca, desi incerc sa va ajut si sa va spun care e punctul de vedere al legii, dv. aruncati cu jigniri, desi nici nu ma cunoasteti, nici nu stiti cum actionez ca avocat etc.
Daca nu va place raspunsul primit nu inseamna ca acesta provine de la un om corupt. In afara de asta, nu stiti dv. cat suflet pun sau cati bani incasez eu din meseria mea.
Si se pare ca nici nu cunoasteti faptul ca un avocat nu insaceaza spaga, ci onorarii.
Am gresit incercand sa va ajut, caci in loc sa raspundeti la intrebari, aruncati injurii. Am raportat acel mesaj catre alti moderatori, poate ca il editati dv. inainte sa il vada ei.
Dar daca mai continuati sa spuneti ca oameni pe care nu-i cunoasteti iau spaga sau alte jigniri, va sterg mesajele. Imi pare rau, avem un regulament pe forum si nu putem arunca cu noroi in cei care incearca sa ajute.
Claudiu, da, nu am prea inteles nici eu cum in doua zile lucrurile s-au schimbat radical, insa poate ca am inteles eu gresit, de aceea am si cerut clarificari.
Caci cum a evoluat asa de repede relatia, e ciudat.