avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot lucra legal pe perioada somajului fara a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot lucra legal pe perioada somajului fara a pierde indemnizatia?!

Mentionez ca momentan sunt in somaj si as dorii sa merg intr-un centru spa sa lucrez citeva ore pe luna si as dorii sa stiu ce modalitate legala as avea de colaborare fara ca sa imi pierd somajul?! Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:52, 16 Ianuarie 2010
Ma intreb daca aceasta lege include venituri pana la 500 Ron/luna printr-o companie legala MLM. Cu alte cuvinte, poate un somer sa intre in afaceri printr-o companie MLM si sa stea pe somaj atata timp cat nu creaza venit mai mare de 500 Ron/luna?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
rodicaro, utilizator
Se poate realiza venituri lunare de pana la 500 lei/luna pentru a cumula indemnizatia de somaj cu aceste venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studenta ce primeste indemnizatia pt cresterea copilului poate lucra part-time Cocainaa Cocainaa Va rog f mult daca mi-ati putea spune daca inchei un contract de colaborare cu o firma de asigurari (job part-time) pot sa mai primesc si indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)
Venituri in perioada de somaj ContSters74221 ContSters74221 spuneti-mi va rog ,daca un somer are si alte venituri in perioada in care se afla in somaj,mai primeste ajutorul de somaj? (vezi toată discuția)
Somer cu autorizatie pf? MARIAN LUCIA MARIAN LUCIA Buna ziua! As dori sa ma lamuriti daca somera fiind,am dreptul sa obtin o autorizatie persoana fizica necesara pentru colaborarea cu firma Provident.Se pierde ... (vezi toată discuția)