Va salut, mi s-a dat urmatoarea sentinta cu privire la programul meu cu fiul, in urma hotararii judecatoresti:
Program vizita:
'a. Permanent marti, joi si sambata, intre orele 9-17
b. Prin exceptie de la regula de mai sus, in a treia saptamana din luna, marti 9-17 si de vineri 9.00 pana sambata 17.00'
Intrebarea mea este, tinand cont ca luna poate incepe marti, miercuri,joi, etc. cum pot din punct de vedere legal identifica care este saptamana a treia?
Nu domnule, văd că nu aţi înţeles, este bine să nu amestecaţi aici partea materială.Este preferabil ca părinţii să de înţeleagă, fiecare să lase de la el.
Apoi, chiar dacă sunt date atâtea zile, dacă copilul e mic, are un program de viaţă, dat de Dumnezeu.Eu însămi am păţit ca o instanţă, să dea program tatălui o perioadă limitată, zilnic de la ora 14 la ora 18, copilul având atunci 3 ani şi, atunci când tatăl venea să ia copilul, acela dormea sau era somnoros şi irascibil, stare pusă de tată în sarcina mamei, în sensul că aşa a fost învăţat copilul.
Deci, dacă copilul e bebe sau foarte mic, are un program de alimentaţie, somn, joacă, între orela 9-17 parcurge mai multe etape, iar prezenţa tatălui la domiciliul mamei şi a copilului este inoportună în anumite etape, aşa cum a arătat mai sus antepostatoarea mea.
Dacă copilul e mai mărişor, merge la grădiniţă, la şcoală, nu este normal ca 2 zile din cele 5 zile lucrătoare ale săptămânii să nu meargă la şcoală sau la grădiniţă şi nici la activităţi extracuriculare.
După cum am văzut eu sentinţele privitoare la programele de relaţii, ele sunt stabilite după orele de program de la şcoală, grădiniţă, preferabil dupăamiaza, câteva ore.
proastasatului
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Lasati teoriile! cand divortam asumama ca copiii nostri nu vor mai avea viata de dinaintea divortului. Restul... e ipocrizie.
Cel mai bine copiii cresc cu ambii parinti. Daca asta nu se poate, cel mai bine cresc cu stabilitate si liniste, nu cu hartuiri ale unora care nu au ce face cu timpul.