Va salut, mi s-a dat urmatoarea sentinta cu privire la programul meu cu fiul, in urma hotararii judecatoresti:
Program vizita:
'a. Permanent marti, joi si sambata, intre orele 9-17
b. Prin exceptie de la regula de mai sus, in a treia saptamana din luna, marti 9-17 si de vineri 9.00 pana sambata 17.00'
Intrebarea mea este, tinand cont ca luna poate incepe marti, miercuri,joi, etc. cum pot din punct de vedere legal identifica care este saptamana a treia?
D-le raduxv, văd la dumneavoastră o imensă frustrare.Părerea mea. Fiecare om din lumea asta este important. Singura nenorocire este că un copil nu poate fi tăiat în două în mod egal, ca să aibă parte de el ambii părinţi doritori. Asta îmi aduce aminte de povestea "Bunicul" de b.Ştefănescu Delavrancea, când copiii îşi îmărţeau obrazul bunicului şi cel chinuit (vorba vine!) era bunicul.
Şi mai este şi Dumnezeu de vină, fiindcă a creat femeia să fie născătoare şi să aibă instinct matern.
Încercaţi pacea în locul războiului, faceţi compromisuri, dacă e nevoie, trăiţi-vă viaţa frumos. În modul cel mai sincer vă spun, viaţa între 2 termene de judecată e un calvar şi în acest timp, uităm să trăim.
Hotararea a ramas definitiva ?
Daca nu, probabil va fi atacata.
Daca e definitiva, ar trebui cel putin sa fie supusa unei cereri de lamurire a dispozitivului.. daca aveti drept de vizita in fiecare marti de la 9-17, ce cauta la punctul b in a treia saptamana , marti de la 9-17?
Apoi, sa se clarifice cum se va desfasura vizita in zilele lucratoare in intervalul 9-17..
Ce varsta are copilul ? Lucrati de acasa ? Incerc sa gasesc logica acestui program..