avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general la o factura 2 chitante?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

la o factura 2 chitante?

Buna ziua!
Am emis factura de 6800 Ron.Intrebarea mea este, pot taia 2 chitante pentru aceasta factura, una de 3000 sa zicem si una de 3800 RON, scriind pe ambele "contravaloare factura nr. nnn/11.11.2009"?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: LAZAROVICI ALINA , utilizator 11:19, 19 Decembrie 2009
Recitind raspunsurile colegilor am vazut si ordonanta conform carei este corect pana la 5000 chitanta si restul bprin banca OG 15/1996. #-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Decembrie 2009
LAZAROVICI ALINA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate plata fact. peste 5000 lei rodia rodia Am urmatoarele nelamuriri privind plata in numerar a unei facturi cu valoare peste 5000 lei. Sa zicem ca trebuie sa paltesc o factura de 6500 lei. Numerar nu ... (vezi toată discuția)
Incasare facturi georgetag georgetag as dori sa stiu exact care este modul de incasare a unei facturi.....prin casierie o factura cu valoare de pana la 5000 ron se poate incasa prin casierie ... (vezi toată discuția)
O factura, cate chitante? ContSters63174 ContSters63174 Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)