avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa donez o casa+teren. Ce cheltuieli se presupun ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa donez o casa+teren. Ce cheltuieli se presupun de ambele părți?

Vreau sa donez o casa cu teren, cadastru făcut. Întrebarea este ce cheltuieli presupune aceste operațiuni de ambele părți. Ce acte sunt necesare și unde se poate face acest lucru
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:37, 29 Februarie 2020
Mergeți la NOTAR și vă spune tot.
Un notar public din zona respectivă poate sa va lămurească exact
Daca donati un imobil în București zona de nord sunt niste costuri daca donati în Dolhasca sunt alte costuri.Cu alte cuvinte sumele se calculează conform valorii imobilului din grila notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret acte notar ! Adriana68 Adriana68 Pentru o casa la tara, in valoare de 5000 euro, verisorul meu doreste sa-mi doneze partea lui. Exista cadastru pe proprietate, insa, procura notariala ... (vezi toată discuția)
Donatia unui teren de la parinte la copil ,care ar costul aprox ? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care ar putea fi taxele si alte costuri in mare daca mama ar decide sa imi doneze un teren intravilan ? Se calculeaza la o valoare minima a ... (vezi toată discuția)
Valoarea actelor notariale DianaLL DianaLL Buna ziua ! Aveti idee unde as putea gasi pe net grilele de evaluare a imobilelor? Zilele astea vreau sa fac acte de vanzare-cumparare a casei parintilor ... (vezi toată discuția)