avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenzi contestate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenzi contestate

Am vandut acum 2 ani un autovehicul. Eu am mers la autoritatile locale si l-am radiat de pe rolul meu. La politia circulatie mi-au comunicat ca se va radia automat odata cu inregistrarea cumparatorului care are obligatia de a se inregistra in 30 zile. Acum dupa 2 ani m-am trezit cu 5 amenzi. Sunt 3 de la treceri de pod, 1 viteza si 1 rovinieta lipsa. Masina a fost revanduta astfel incat nici macar nu stiu unde este in acest moment si cine este noul propietar. Cum pot contesta aceste amenzi si unde? Va rog un model de contestatie. Daca am mai multe amenzi de la aceeasi institutie e nevoie sa deschid cate un proces pentru fiecare amenda primita sau le contest intr-un singur demers/ proces pe toate?
Cel mai recent răspuns: ion damaschin , utilizator 23:07, 3 Martie 2020
Se pot contesta mai multe amenzi dispuse de catre aceeasi institutie intr-o singura plangere contraventionala? E nevoie sa fac plangeri separate pentru fiecare amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am vandut masina in 2019 avand cvc iar cumparatorul ... Tastef Tastef Buna ziua! Am vandut masina in 2019 avand cvc iar cumparatorul a revandut-o ulterior. Dupa 10 luni am primit pv cu sanctiune pt rovignieta cu data ulterioara ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Radiere masina din circulatie de la politie valentincr valentincr Buna ziua, In luna ianuarie am vandut o masina unei persoane din Bucuresti. S-au facut toate actele la Udristei la un ghiseu de acte. Am scris si pe ... (vezi toată discuția)