Geanina DRIAN 
	    	Avocat

Geanina DRIAN 
	    	Avocat	    

romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

romascanu, moderator
 romascanu, moderator 	
			 marilena draganescu popescu 
	    	Utilizator

marilena draganescu popescu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dana07	                   

Buna ziua.
Sotul soacrei mele a decedat. Din prima casatorie a acestuia exista un baiat, care nu s-a ocupat niciodata de tatal sau. Cu 10 ani in urma, socrul ... (vezi toată discuția)
	                    dana07	                   

Buna ziua.
Sotul soacrei mele a decedat. Din prima casatorie a acestuia exista un baiat, care nu s-a ocupat niciodata de tatal sau. Cu 10 ani in urma, socrul ... (vezi toată discuția)

sourcherry31	                   

Buna ziua !
Am dori sfatul dvs. cu privire la urmatoarea situatie: acum cateva zile ,socrul meu  impreuna cu sotia sa  din a doua casatorie au achizitionat un ... (vezi toată discuția)
	                    sourcherry31	                   

Buna ziua !
Am dori sfatul dvs. cu privire la urmatoarea situatie: acum cateva zile ,socrul meu  impreuna cu sotia sa  din a doua casatorie au achizitionat un ... (vezi toată discuția)

angtatiana	                   

Ce drept la mostenire am eu si copilul din prima casatorie, asupra proprietatii sotului meu, dupa moartea lui. Casa si terenurile sunt pe numele soacrei mele, ... (vezi toată discuția)
	                    angtatiana	                   

Ce drept la mostenire am eu si copilul din prima casatorie, asupra proprietatii sotului meu, dupa moartea lui. Casa si terenurile sunt pe numele soacrei mele, ... (vezi toată discuția)