avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Informare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Informare

Buna ziua!!Am avut pensie de boala 8 ani si am fost chemata la Bucuresti pentru verificare,in urma caruia mi sa taiat.Am facut contestatie si nu mi sa aprobat,apoi dupa un an mi.am depus dosarul din nou.Nu mi sa aprobat.Ce as putea sa mai fac,ma poate ajuta sau indruma cineva?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Camelya50 , utilizator 14:03, 10 Martie 2020
Dosarul de pensionare îl puteți depune atunci când aveți avizul Comisiei medicale de expertiză și toate documentele necesare obținerii pensiei pe caz de boală.
Avizul carei comisii de expertiza ...trebuie sa.l am?Daca cei de la Bucuresti nu mi.au aprobat nici a 2 a oara dosarul!!Comisia de Expertiza locala imi aproba dosarul...doar ca din moment ce Bucurestiul mi.a taiat pensia,mi sa zis ca tot la Bucuresti trebuie trimis dosarul...deoarece ei m.au decazut..Dupa 8 ani pensie de boala
Exact, la București. Împotriva acelei decizii trebuie să faceți o contestație în instanță, dacă iar o să vă respingă. Important e să contestați decizia nefavorabilă la instanța de judecată, în termen de 30 de zile, de la primirea ei prin poștă. Aveți o problemă complexă, motiv pentru care ar trebui să consultați un avocat, ca în baza documentelor și motivelor invocate în decizie (din cea viitoare, dacă cea primită recent a depășit termenul de 30 de zile de contestație) să vă facă apărarea în instanță și să puteți beneficia de drepturile cuvenite.
Va multumesc mult pentru raspunsuri!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei luate de inemrcm adicoman adicoman BUNA SEARA . MAMA MEA E PENSIONATA PE CAZ DE BOALA DE 13 ANI CU DIAGNOSTICUL SINDROM DEPRESIV PE FOND DISTONIC SI IN URMA EVALUARII DE INSTITUTUL INEMRCM I ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie? Cami cami Cami cami In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca ... (vezi toată discuția)
Pensie Lya50 Lya50 Am avut pensie de boala 8 ani pentru boala psihica(depresii repetate)Am depus dosarul din nou pentru pensia de boala..dupa un an de cand mi.a taiato la ... (vezi toată discuția)