avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020

Se poate beneficia de legea conforma căreia putem sta acasă cu copii pe perioada suspendării cursurilor? Daca da va rog să îmi îndrumați pașii cu un model de cerere. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:24, 17 Martie 2020
Da.
Nu exista un model tipizat de cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire salariu carnet de munca ciandreiciu ciandreiciu Buna ziua, bunica mea a lucrat din 1942 pana in 1960 la ministerul agriculturii (in acest timp institutia a avut mai multe denumiri). Problema este ca in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat apartamentul parintilor si doresc sa ma ... MIORUS MIORUS Buna ziua, Am cumparat apartamentul parintilor si doresc sa ma inscriu ca proprietar la Asociatia de locatari. Va rog sa ma ajutati cu modalitatea prin care ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite parinti Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, cfr legii 147/2020, de zile libere platite pot beneficia parintii copiilor sub 12ani, inscrisi in unitate de invatamant, care daca au o boala ... (vezi toată discuția)