Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Restaurante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Restaurante

Care e situatia angajatilor in aceste conditii in care s a suspendat activitatea prin decret de stat ?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 07:54, 18 Martie 2020
Fie merg in concedii ( de odihna, medical...), somaj tehnic...fie vin la job si onoreaza doar comenzile cu livrare acasa.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical in perioada de somaj tehnic marcu_elena2000 marcu_elena2000 Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine in aceasta problema: se poate lua concediul medical dupa ce intri in statutul de asteptare(somaj tehnic) si daca da ... (vezi toată discuția)
Concediu fortat lucian364 lucian364 Salutare! Sunt pus in situatia in care sunt obligat sa imi iau tot concediu pe anul acesta, din cauza lipsei de clienti. Tin sa precizez ca acesta situatie ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic si concedii (medicale,de odihna, fara plata) EmiliaIoana EmiliaIoana Buna ziua. Societatea noastra va intra in somaj tehnic pentru o perioada de 30 zile calendaristice (luna aprilie). 1. In aceasta situatie, ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)