avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salariu de la firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salariu de la firma

Mi s-a terminat pe data de 5 dec.2009 preavizul de 15 zile care mi s-a inmanat dupa teminarea acestuia in urma restructurarii postului din firma.firma nu mi-a dat insa nota de lichidare ,salariile restante si nici plata salariilor compensatorii.Eu sunt din Targoviste si firma e din Bucuresti .
1.Cum procedez in continuare ca sa i-mi iau nota de lichidare si banii?
2.Pot sa adresez o plangere la ITM Bucuresti prin e-mail sau scrisoare si cum sa formulez
3.Daca ii dau in judecata trebuie sa-mi iau avocat?care avocat?eu nu pot sa ma deplasez la bucuresti mereu
ajutati-ma sau sfatuiti-ma va rog frumos
Cel mai recent răspuns: gatej cezar , utilizator 18:10, 20 Decembrie 2009
Inca o data va multumesc pentru toate sfaturile

Cu stima
Gatej Cezar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post 3l3na 3l3na buna ziua, lucrea de un an, iar momentan din cauze economice postul pe care lucrez (secretara)a fost restructurat. stiu caam dreptul la un salar ... (vezi toată discuția)
Desfintarea locului de munca adle adle Buna ziua, In cazul in care mi se reduce locul de munca(reducere de personal)cu preaviz de 15 zile. Trebuie sa fiu prezenta 8 ore/ zi la munca? Va ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii costy1972 costy1972 Buna ziua ,sint in perioada de preaviz pentru concediere si as vrea sa stiu daca pot primi salarii compensatori ?intrucit intentionez sa atac in instanta ... (vezi toată discuția)