avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasarea in situatia de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasarea in situatia de urgenta

Incepand cu 22.03.2020 ora 22 intra in vigoare legea privind deplasarea pe timpul zilei si a noptii..In cazul meu deplasarea la serviciu este in microbuz cu un numar mai mare de 3 persoane(peste 20 persoane) .este posibil?

Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2020
Iuli@na, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuli@na , utilizator 13:09, 22 Martie 2020
Este vorba despre transportul la locul de .munca cu microbuzul pus la dispozitie de angajator.in miccrobuz sunt peste 20 de persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , dacă firma angajatoare are santiere în toată ... LiviuValy LiviuValy Bună ziua , Dacă firma angajatoare are santiere în toată tara și asigura cazare, diurna ,masina de transport de la Hotel la punctul de lucru (este ... (vezi toată discuția)
Cum pontam timpul de deplasare in interes de serviciu? moncu moncu Buna ziua. Societatea noastra are personal care se deplaseaza in interes de serviciu foarte des ( fac parte din corpul de control si merg peste tot in tara). ... (vezi toată discuția)
Diurna catalin.todirica catalin.todirica Buna ziua! as dori sa stiu care este perioada penrtru care pot cere diurna in explemplul urmator. mentionez ca deplasarea a fost in interiorul tarii si nu am ... (vezi toată discuția)