avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... propriri in timp de stare de urgenta!!!
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

propriri in timp de stare de urgenta!!!

buna seara, lucrez in sectia ATI a unui spital de urgenta, am propriri pe salariu 50%, in timpul starii de urgenta angajatorul are dreptul sa imi opreasca cei 50% din salariu? ,ultumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 22:04, 23 Martie 2020
Angajatorul probabil ca afacut asta in urma unui titlu executoriu, aflati sau spuneti mai multe. Este un articol publicat pe site unde scrie ca executorii lucreaza in perioada cat este Stare de Urgenta,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere bani din contul de salariu Uruc Daniel Uruc Daniel Buna seara! In 2015 mi s a vandut o proprietate de catre un executor judecatoresc, si in acel an nu au fost platite impozitele catre primarie .Aceste datorii ... (vezi toată discuția)
Poprire de la agenția de Șomaj fără titlu executoriu. este legal? Dani1993 Dani1993 Am si eu o nelamurire...vreau sa stiu daca este legal ce mi se intampla sau se face mișto de mine...Am primit o înștiințare de proprire pe salariu pe motiv ... (vezi toată discuția)
Codul muncii amalia20 amalia20 daca in codul muncii la art 169 zice ca proprirea de 50% sa nu se faca in fiecare luna si angajatorul (contabilul **zice ca nu poate sa ia ... (vezi toată discuția)