avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat cu tupeu obtine tot ce vrea!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat cu tupeu obtine tot ce vrea!

Buna ziua , am o problema si nu stiu cum sa rezolv asa ca va rog daca puteti sa ma ajutati. Timp de 14 zile colega mea a fost internata in spital cu copilul iar eu am lucrat si schimbul ei ,iar cand a revenit la servici a fost platita normal (salariu intreg cat si bonusul din vanzari pe toata luna trecuta) iar mie nu mi s-a dat nimic in plus , ceea ce nu mi s-a parut corect asa ca am vrut sa lamuresc problema cu seful meu, dar el a zis ca e corect sa fie asa. Tin sa precizez ca pe langa salariu ni se da si un procent din vanzare(pe magazin) pe care il impartim la 2 si nu mi s-a parut corect sa ii se de-a colegei mele bonus pentru o perioada in care ea nu a lucrat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:04, 11 Decembrie 2009
Era normal sa va plateasca pentru munca depusa in locul colegei.Ar fi bine pe viitor sa nu acceptati decat daca semnati in prelabil un act aditional la contractul de munca in acest sens.
Situatia este putin delicata ,pe de parte nu este normal ca unii sa munceasca si altii sa incaseze banii,iar pe de alta parte prin atitudinea dvs.puteti sa deranjati.

Urmati sfatul d-nei av Antoanela.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Doresc sa lamuresc situatia cu doamna Liliana: sunt casatorita , am o fetita de 6 ani si in aceste 2 saptamani nu am avut timp sa ma ocup de ea. Nu am zis niciodata ca nu o inteleg pe colega( care i-a dat copilului de 2 ani si 4 luni sa manance carne tocata si inca il alapteaza ,deaceea a ajuns in spital ) dar nu mi s-a parut corect din moment ce ea aduce un concediu medical( al 2-lea in 4 luni de cand a revenit la servici) si este platita, eu care am lucrat dublu sa nu primesc nimic si sa aibe si tupeul fantastic de a cere niste bani pe care nu ii merita(bonusul).Si acum doamna liliana va intreb : cine e cel rau? De ce este copilul ei mai important decat al meu? Va multumesc din suflet pentru tot .
Buna,
Aveti dreptate, mea culpa. M-am gandit ca patronul i-a permis sa nu aduca concediu medical si a platit-o normal, insa daca i-a platit si concediu medical si salariu si procent, inseamna ca a facut-o la negru, de aici prima ilegalitate. Ca sa nu mai vorbim ca munca la dublu, se plateste la dublu. Nici nu stiu ce sa va spun sa faceti, ca daca nu vrea sa va plateasca timpul lucrat, nu puteti face decat plangere la ITM, insa nici asta nu rezolva nimic, ca trebuie sa dovediti ca ati lucrat program dublu si mai devreme sau mai tarziu o sa va dea afara daca afla ca dvs ati facut plangerea. Colega dvs nu v-a spus nimic, nu ati vorbit cu ea, sa o incercati sa '' o sensibilizati'' ca sa zic asa, nu se simte un pic''cu musca pe caciula''?
Toti copii sunt importani, sunt minunile noastre mici si in situatia de fata chiar nu stiu ce v-as putea sfatui. Va doresc doar sanatate dvs si micutei si sa aveti puterea sa o cresteti bine intr-o lume plina de ''sacali''. Pupici dulci, Liliana
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2009
lilky, utilizator
"Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita" asa mi-a spus o prietena. Pe viitor voi fi foarte atenta si sper ca cineva sa invete ceva din patania mea.

Alte discuții în legătură

Urgent!!! v.anca v.anca Buna ziua!!! Am o intrebare.este obligatoriu ca o societate care a avut angajata o persoana si aceasta a ramas insarcinta sa ii plateasca un salariu mediu pe ... (vezi toată discuția)
Acuzati de furt de catre patron restaurant ContSters377560 ContSters377560 Buna ziua, suntem trei persoane acuzate de furt ! Dar in substanta se ascunde neplata salariilor ! Am lucrat ca bucatar intr-un restaurant din Brasov pana pe ... (vezi toată discuția)
Conflict cu angajatorul. am nevoie de un sfat va rog!!! danacostea danacostea Salut tuturor membrilor!!!! M-am hotarat sa-mi fac si eu un cont pe avocatnet deoarece ma aflu intr-o situatie speciala, un conflict cu angajatorul daca pot ... (vezi toată discuția)