Buna ziua , am o problema si nu stiu cum sa rezolv asa ca va rog daca puteti sa ma ajutati. Timp de 14 zile colega mea a fost internata in spital cu copilul iar eu am lucrat si schimbul ei ,iar cand a revenit la servici a fost platita normal (salariu intreg cat si bonusul din vanzari pe toata luna trecuta) iar mie nu mi s-a dat nimic in plus , ceea ce nu mi s-a parut corect asa ca am vrut sa lamuresc problema cu seful meu, dar el a zis ca e corect sa fie asa. Tin sa precizez ca pe langa salariu ni se da si un procent din vanzare(pe magazin) pe care il impartim la 2 si nu mi s-a parut corect sa ii se de-a colegei mele bonus pentru o perioada in care ea nu a lucrat. Va multumesc!
Interventie moderator: ioneliapatrascu: Problema dvs. nu poate deranja pe nimeni. V-au fost date raspunsuri si recomandari legale. Dvs. sunteti singura in masura sa tineti sau nu cont de ele.
Mult succes!
Urgent!!!
v.anca
Buna ziua!!!
Am o intrebare.este obligatoriu ca o societate care a avut angajata o persoana si aceasta a ramas insarcinta sa ii plateasca un salariu mediu pe ... (vezi toată discuția)