avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic pentru start up
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic pentru start up

Am castigat un start up anul trecut si am dat drumul proiectului in decembrie. Din cauza pandemiei trebuie sa tin oamneii acasa. Ii pot trimite in somaj tehnic?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 25 Martie 2020
Da, ii puteti trimite in somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic all3x@ndra all3x@ndra Bună ziua. In data de 11.03.2020 firma la care lucrez ma dat acasă deoarece nu avea voie sa fie deschisa din cauza pandemiei. Patroana ma tot dus ca îmi ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic Ioana1603 Ioana1603 Bună ziua. Am o întrebare în ceea ce privește somajul tehnic, mai exact dacă angajatorul te bagă în somaj tehnic, tu ca angajat ai obligația ca 6 luni ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de muncă Unciuleanu Laurențiu Cristinel Unciuleanu Laurențiu Cristinel În condițiile actuale de pandemie angajatorul vrea să îmi dau demisia pe motiv că dacă guvernul dă ordin de încetare a activității el nu are bani să ... (vezi toată discuția)