Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj tehnic

Buna ziua care este procedura atunci cand angajatorul refuza somaj tehnic si te trimite in concediu fara plata. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AndreeaMirabela , utilizator 16:40, 25 Martie 2020
Buna ziua.In aceeasi situatie ma aflu si eu.Chiar as avea nevoie de un raspuns
Trimiterea in somaj tehnic nu este o obligatie pentru angajator ... Acordarea CFP se poate face la initiativa fiecareia dintre parti si nu prin obligarea uneia ..
Ati semnat o astfel de solicitare nelegala?

In practica, CFP se acorda la solicitarea angajatului si nicidecum nu poate fi impus de catre angajator...
Si cum sa procedam in cazul de fata?El nu vrea sa ne dea in somaj tehnic vrea sa ne trimita in fara plata.Noi cu ce ne mai intretinem?Chiar nu poate exista o modalitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fără plată BEATRICED BEATRICED Bună ziua, Mi-am dat demisia în perioada de probă în baza unui contract de muncă pe o perioadă determinată! În luna august am plecat și acum ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata fortat OanaMihaelaArvantidis OanaMihaelaArvantidis Buna ziua! Angajatorul ma poate baga obligat in concediu fara plata? Daca da, in ce conditii? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Salariatele insarcinate Anonipoimuytv Anonipoimuytv Buna seara! Angajatorul poate refuza luarea la cunostinta a faptului ca o salariata este insarcinata? Ii poate refuza acesteia acordarea numarului de ordine pt ... (vezi toată discuția)