avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic

Buna ziua ! As dori să știu dacă după perioada de șomaj tehnic ești obligat să te întorci la același angajator sau îți poți da demisia ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 26 Martie 2020
Va puteti da demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic Ioana1603 Ioana1603 Bună ziua. Am o întrebare în ceea ce privește somajul tehnic, mai exact dacă angajatorul te bagă în somaj tehnic, tu ca angajat ai obligația ca 6 luni ... (vezi toată discuția)
Angajate cic ncoleta.c ncoleta.c Buna ziua, Pentru angajatele care se întorc din CIC, pe perioada starii de urgență se pote face incetarea contractelor de muncă? Chiar dacă beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din funcție de conducere în contextul pandemiei IIrinaRoxana IIrinaRoxana Bună seara! Am următoarea situatie și va rog dacă ma puteți ajuta cu un răspuns. În contextul pandemiei societatea \"x\" face restructurări după ... (vezi toată discuția)